Wat vindt u van onze website?

• Groene smiley (positief) Goed
  • Oranje smiley (neutraal) Matig
  • Rode smiley (negatief) Slecht

Vergadering OCBB: 22 oktober

Vrijdag 19 oktober 2018

Op maandag 22 oktober om 18.30 uur vindt er een hoorzitting plaats van de kamer Grondgebiedzaken van de Onafhankelijke Commissie voor de Behandeling van Bezwaarschriften. De volgende bezwaarschriften worden die avond behandeld:

• 18.30 uur: bezwaarschriften gericht tegen het besluit van burgemeester en wethouders waarbij besloten werd tot het verlenen van een omgevingsvergunning voor het plaatsten van een dubbele garage met (half)puntdak aan de Zevensprong 82 te Best.
  • 19.15 uur: bezwaarschriften gericht tegen het besluit van burgemeester en wethouders, waarbij besloten werd tot het verlenen van een omgevingsvergunning voor het verplaatsen van een antenne naar een naastgelegen perceel aan de Liempdseweg ong in Best.

Openbaar

De hoorzitting is openbaar en vindt plaats in spreekkamer 0.02 van het gemeentehuis. Voor nadere informatie kunt u tussen 9.00 en 12.00 uur terecht bij mevrouw G. van Eck van Juridische Zaken. Zij is bereikbaar via telefoonnummer 0499 360 216.