Wat vindt u van onze website?

• Groene smiley (positief) Goed
  • Oranje smiley (neutraal) Matig
  • Rode smiley (negatief) Slecht

Plan Aarlesche Erven krijgt vorm

Dinsdag 2 oktober 2018

Eind september is het nieuwe stedenbouwkundige plan voor de uitbreidingslocatie Aarlesche Erven gepresenteerd aan omwonenden en belanghebbenden. Het doel is om in Aarlesche Erven een ontspannen, groene woonomgeving te creëren. Een soort beleefbaar landschap waar bewoners genieten van de natuur.

Sfeer en identiteit

In het stedenbouwkundig plan staat de ambitie in hoofdlijnen beschreven die de gemeente heeft met de uitbreidingslocatie Aarlesche Erven, zoals de hoofdstructuur, de infrastructuur, de groenstructuur en de ambities voor de diverse bouwvelden. Het gaat over de sfeer en identiteit van de locatie. De verdere detailuitwerking zoals het type woningen vindt later plaats. Er komen in elk geval verschillende woningtypen. Ook sociale huur- en/of koopwoningen.

Meer weten?

Wilt u meer informatie? Kijk dan op https://www.gemeentebest.nl/nieuwbouw.