Wat vindt u van onze website?

  • Groene smiley (positief) Goed
  • Oranje smiley (neutraal) Matig
  • Rode smiley (negatief) Slecht

Dierendag kinderboerderij Wilhelminapark

Dinsdag 2 oktober 2018

Op zondag 7 oktober van 13.00 uur tot 17.00 uur vieren we Dierendag op Kinderboerderij Wilhelminapark. Alle dieren vinden het leuk om deze dag samen met de kinderen te vieren. Er is die middag van alles te doen op de kinderboerderij, zoals: een ritje maken met de huifkar (met paard) door het park, op een pony rijden, konijnen knuffelen en op de grote weide staat een springkussen. Voor de kinderen is er ranja en popcorn. Voor volwassenen is er koffie of thee met een koekje. De vrijwilligers van de kinderboerderij zorgen ervoor dat het weer een onvergetelijke dag wordt.

Nieuwsarchief in RSS

Sluit het menu