Wat vindt u van onze website?

• Groene smiley (positief) Goed
  • Oranje smiley (neutraal) Matig
  • Rode smiley (negatief) Slecht

Hoorzitting OCCB: 17 september

Dinsdag 11 september 2018

Op maandag 17 september om 18.30 uur vindt er een hoorzitting plaats van de kamer Grondgebiedzaken van de Onafhankelijke Commissie voor de Behandeling van Bezwaarschriften. Het volgende bezwaarschrift wordt die avond behandeld:

• Het bezwaarschrift gericht tegen het besluit van burgemeester en wethouders van 22 juni 2018, waarbij besloten werd tot het weigeren van de gevraagde omgevingsvergunning voor een inrit/uitrit en het niet in behandeling nemen van de aanvraag voor een kapvergunning aan de Dieze 44 te Best.

Meer informatie?

De hoorzitting is openbaar en vindt plaats in spreekkamer 2.43 van het gemeentehuis. Voor nadere informatie kunt u tussen 9.00 en 12.00 uur terecht bij mevrouw G. van Eck, Juridische Zaken. Zij is bereikbaar via telefoonnummer 14 0499.