Wat vindt u van onze website?

• Groene smiley (positief) Goed
  • Oranje smiley (neutraal) Matig
  • Rode smiley (negatief) Slecht

Samen werken aan verbetering dienstverlening

Dinsdag 14 augustus 2018

De gemeente Best werkt voortdurend aan het verbeteren van de dienstverlening richting inwoners en ondernemers. Dit doen we onder andere via een klanttevredenheidsonderzoek op onze website en aan de telefoon. Met de eerste binnengekomen reacties hebben we al verbeteringen doorgevoerd op onze website.

Binnengekomen reacties

Met uw reacties gaan we aan de slag. Zo kwamen er reacties binnen van inwoners die een onderwerp niet goed kunnen vinden of dat informatie niet compleet is. Bijvoorbeeld over uittreksels, parkeerplaatsen of loslopende honden. We deden met deze reacties al een aantal aanpassingen om de (vindbaarheid van) informatie op onze website te verbeteren. Ook in de online formulieren doen we aanpassingen of aanvullingen zodat een aanvraag gemakkelijker verloopt. De reacties die we ontvangen op telefonie  bespreken we met de betrokken medewerkers.

Klanttevredenheid

Via onze website kunt u online zaken regelen met de gemeente. Bijvoorbeeld het doorgeven van een verhuizing of het opvragen van een uittreksel. U vindt smileys op onze pagina’s en webformulieren (tevreden, neutraal en ontevreden). Daarmee kunt u aangeven hoe gemakkelijk u de informatie kon vinden en of deze helder was. Daarna krijgt u op de website nog een paar korte vragen. Hetzelfde doen wij als u naar de gemeente heeft gebeld. Aan het eind van het telefoontje kunt u aangeven hoe tevreden u bent.

Helpt u ook mee?

Vindt u dat onze dienstverlening beter kan? Geef dan ook uw reactie via onze website of na een telefoontje met een medewerker van de gemeente. Als u een e-mailadres of telefoonnummer achterlaat, kunnen we ook aan u terugkoppelen wat we met uw reactie gedaan hebben of om meer informatie vragen wanneer we vragen hebben over uw reactie. We werken graag samen met u aan de verbetering van onze dienstverlening! Kijk voor meer informatie op https://www.gemeentebest.nl/klanttevredenheid.