Wat vindt u van onze website?

  • Groene smiley (positief) Goed
  • Oranje smiley (neutraal) Matig
  • Rode smiley (negatief) Slecht

Lasershow vervangt vuurwerkshow Kermis Best

Dinsdag 3 juli 2018

De traditionele vuurwerkshow als afsluiting van de kermis gaat vanavond - dinsdag 3 juli - niet door. De organisatie van de kermis heeft een negatief advies ontvangen van de toezichthouder, de Omgevingsdienst Midden- en West-Brabant. Aanleiding is de aanhoudende hitte en de droogte. Hierdoor is er een verhoogd brandgevaar. De burgemeester wil uiteraard geen risico’s lopen en heeft de vuurwerkshow afgelast.

Alternatief: lasershow

De organisatie van Kermis Best heeft een alternatief gevonden. Bezoekers krijgen een lasershow van eigen bodem. De lasershow is op hetzelfde tijdstip als de vuurwerkshow stond gepland, 23.00 uur bij de Koetshuistuin. Lokale ondernemers gaan vanmiddag hiermee aan de slag. U kunt de lasershow bekijken vanaf het kermisterrein.

Nieuwsarchief in RSS

Sluit het menu