Wat vindt u van onze website?

• Groene smiley (positief) Goed
  • Oranje smiley (neutraal) Matig
  • Rode smiley (negatief) Slecht

Hoorzitting OCCB: 18 juni

Vrijdag 15 juni 2018

Op maandag 18 juni om 19.00 uur vindt er een hoorzitting plaats van de kamer Grondgebiedzaken van de Onafhankelijke Commissie voor de Behandeling van Bezwaarschriften. De volgende bezwaarschriften worden die avond behandeld:

• 19.00 uur: het bezwaarschrift gericht tegen het besluit van burgemeester en wethouders d.d. 22 maart 2018, waarbij besloten werd tot het verlenen van een omgevingsvergunning aan woonstichting 'thuis voor het ombouwen van het kinderdagverblijf naar 9 huurwoningen op het adres Knikeind 13 te Best.
  • 19.45 uur: de bezwaarschriften gericht:
  • tegen de begunstigingstermijn van het verzoek om handhaving d.d. 17 januari 2018  aan de Klaverhoekseweg 19 en;
  • tegen het besluit van burgemeester en wethouders d.d. 22 maart 2018, waarbij besloten werd tot het verlenen van een omgevingsvergunning voor het tijdelijk gebruik (10 jaar) van het bijgebouw als meergeneratiewoning op het adres Klaverhoekseweg 19, waarbij het bijgebouw nummer 19B krijgt, te Best.
  • 20.30 uur: het bezwaarschrift tegen het besluit van burgemeester en wethouders d.d. 7 februari 2018, waarbij besloten werd tot het opleggen van een last onder dwangsom mede naar aanleiding van het handhavingsverzoek van de Vereniging van Eigenaren Residentie Verren Best.

Meer informatie?

De hoorzitting is openbaar en vindt plaats in spreekkamer 2.45 van het gemeentehuis. Voor nadere informatie kunt u tussen 9.00 en 12.00 uur terecht bij mevrouw G. van Eck van Intern Advies, Juridische Zaken. Zij is bereikbaar via telefoonnummer (0499) 360216.