Wat vindt u van onze website?

  • Groene smiley (positief) Goed
  • Oranje smiley (neutraal) Matig
  • Rode smiley (negatief) Slecht

Kom in actie tijdens de Avond4daagse voor een schone omgeving!

Maandag 11 juni 2018

Dit jaar zet de organisatie van de Avond4Daagse zich in om zwerfafval tijdens het wandelen te voorkomen. Om er een groot feest van te maken, staat de schone Avond4Daagse in teken van een opruimactie waar alle wandelaars uitgedaagd worden om zwerfafval te voorkomen en op te ruimen.

Ga aan de slag en kom in actie

Van dinsdag 12 juni tot en met vrijdag 15 juni is de Avond4Daagse. Bij het start- en eindpunt op het Wilhelminaplein zijn afvalknijpers, afvalzakken en zakkenhouders verkrijgbaar. Wandelaars kunnen bij de start een afvalknijper en een zak meenemen om (zwerf)afval in te zamelen. Ligt er onderweg iets op de grond? Neem het mee en stop het in de afvalzak! Op het Wilhelminaplein staan opvallende afvaleilanden waar het zwerfafval gescheiden weggegooid kan worden.
 

Nieuwsarchief in RSS

Sluit het menu