Wat vindt u van onze website?

  • Groene smiley (positief) Goed
  • Oranje smiley (neutraal) Matig
  • Rode smiley (negatief) Slecht

Gezocht: vrijwilligers voor prikkelarme kermis op zaterdag 30 juni

Maandag 11 juni 2018

Oproep vrijwilligers

We zoeken vrijwilligers die op zaterdag 30 juni tijdens de prikkelarme kermis willen helpen. Bent u minimaal 18 jaar en wilt u graag 2 uurtjes helpen? Stuur dan een e-mail naar a.louwerse@gembest.nl. Vermeld in de e-mail uw naam, telefoonnummer en leeftijd. Na aanmelding nemen we contact met u op en ontvangt u meer informatie.

Licht en muziek aangepast

De prikkelarme kermis is op zaterdag 30 juni van 11.00 uur tot 13.00 uur. Er is geen rook te zien, geen licht(flitsen) en de muziek is gedempt (minder dan 35 decibel). De bezoekers krijgen ruim de tijd om in en uit de attractie te stappen. De draaisnelheid is indien mogelijk aangepast.

Prikkelarme kermis

De kermis zorgt bij veel volwassenen en kinderen voor veel plezier. Toch is een kermisbezoek niet voor iedereen vanzelfsprekend. Bijvoorbeeld voor mensen met autisme, epilepsie of ADHD is het dat niet. Zij mijden vaak de kermis juist vanwege de geluiden en lichteffecten. Daarom organiseert Kermis Best ook dit jaar een prikkelarme kermis. Kinderen en volwassenen, die anders geen plezier ervaren aan de kermis, kunnen nu wel genieten van de kermis.


 

Nieuwsarchief in RSS

Sluit het menu