Wat vindt u van onze website?

  • Groene smiley (positief) Goed
  • Oranje smiley (neutraal) Matig
  • Rode smiley (negatief) Slecht

Reconstructie gedeelte wijk Salderes

Dinsdag 29 mei 2018

Een aantal straten in de wijk Salderes krijgt een opknapbeurt. Door de gewijzigde inrichting wordt de omgeving duurzaam, veiliger en aantrekkelijker voor de bewoners en bezoekers.

Wat gaan we doen?

De Willem II straat, de Nassaustraat, Secr. L. Jansenstraat en een deel van de St. Odulphusstraat gaan binnenkort op de schop. Ook de omgeving van kindcentrum De Kiezel krijgt een heel ander uiterlijk. Met de opknapbeurt van deze straten wordt een aantal werkzaamheden samengevat. Het oude riool wordt vervangen, er komt nieuwe bestrating, er komen nieuwe parkeerhavens en het pleintje in de Nassaustraat wordt groen.

Fasering

Om het verkeer zo min mogelijk te belemmeren worden de werkzaamheden in een aantal fasen uitgevoerd. De start van de werkzaamheden is maandag 4 juni 2018. Eind november van dit jaar worden de werkzaamheden afgerond.

Start werkzaamheden fase 1

Maandag 4 juniĀ  starten de werkzaamheden op een deel van de Willem II straat . Deze 1e fase is het deel van de Willem II straat tussen de Oranjestraat en deĀ  Nassaustraat. Voor doorgaand verkeer wordt een omleiding ingesteld. Tijdens de werkzaamheden blijft het kindcentrum De Kiezel en de supermarkt aan de Secr. L. Jansenstraat gewoon bereikbaar.

Informatie

Heeft u vragen of suggesties? Neem dan contact op met het Ingenieursbureau van de gemeente Best via telefoonnummer 14 0499. Voor vragen over de uitvoering van het werk kunt u contact opnemen met de aannemer, de f. B. Schepens uit Best.

Nieuwsarchief in RSS

Sluit het menu