Wat vindt u van onze website?

  • Groene smiley (positief) Goed
  • Oranje smiley (neutraal) Matig
  • Rode smiley (negatief) Slecht

27 mei open dag Bestwijzer

Dinsdag 22 mei 2018

In 2018 viert Bestwijzer haar 10-jarig bestaan en dat viert de organisatie groots én samen met u. Op zondag 27 mei is er een open dag. Tussen 11.00 en 15.00 uur bent u van harte welkom om te komen kijken en beleven. Organisaties van Bestwijzer presenteren zich die dag en geven u informatie of laten u ervaringen opdoen.

Gratis brunch, kom ook!

Iedereen is van harte uitgenodigd om aan te schuiven bij een heerlijke brunch. Gezellig aan tafel met elkaar genieten van een brunch in de buitenlucht. Deze brunch wordt u gratis aangeboden door Bestwijzer. Het enige dat u hoeft te doen, is aanmelden op www.bestwijzer.nl.

Jeroens Clan

De open dag heeft een gevarieerd buitenprogramma met als hoogtepunten de optredens van Jeroens Clan. Om 12.30 uur en om 13.30 uur verzorgen zij een optreden. Daarnaast zijn er verschillende activiteiten voor kinderen. Bovendien maakt u kans op leuke prijzen met een prijsvraag.

Nieuwsarchief in RSS

Sluit het menu