Wat vindt u van onze website?

  • Groene smiley (positief) Goed
  • Oranje smiley (neutraal) Matig
  • Rode smiley (negatief) Slecht

Namen kandidaat-wethouders bekend

Dinsdag 15 mei 2018

De collegevormende partijen VVD, CDA, Best Open en Jongerenpartij JO hebben de namen van de beoogde wethouders van de gemeente Best bekend gemaakt. Namens de VVD is Rik Dijkhoff kandidaat, namens het CDA Wilma van der Rijt, namens Best Open Marc van Schuppen en Stan van der Heijden is kandidaat-wethouder namens Jongerenpartij JO. Ook is een concept portefeuilleverdeling opgesteld. Deze wordt in de eerste collegevergadering van het nieuwe college formeel vastgesteld. De kandidaat-wethouders worden voor benoeming voorgedragen in de raadsvergadering van dinsdag 22 mei.

Persbericht beoogd wethouders 2018-2022 (PDF, 221.2 kB)

Rik Dijkhoff

Rik Dijkhoff - VVD

Wilma van der Rijt

Wilma van der Rijt - CDA

Marc van Schuppen

Marc van Schuppen - Best Open

Stan van der Heijden

Stan van der Heijden - Jongerenpartij JO

Nieuwsarchief in RSS

Sluit het menu