Donderdag 7 juni: Informatiebijeenkomst zonnepanelenproject De Groene Zone

Maandag 14 mei 2018

Logo De Groene ZoneOp donderdag 7 juni organiseert de gemeente Best een informatiebijeenkomst over het zonnepanelenproject De Groene Zone. De bijeenkomst vindt plaats in het gemeentehuis (Burgerzaal) en begint om 19.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur).

Met dit project kunt u als huiseigenaar in Best goedkoop en gemakkelijk zonnepanelen aanschaffen. U krijgt een aanbod voor een aantal zonnepanelen en een bijbehorende lening. In maximaal 15 jaar lost u maandelijks af, tegen een rente van 1,35%. Huiseigenaren die meedoen aan het project worden volledig ontzorgd. Technische kennis en inzet van eigen geld bij de start is niet nodig.

De bijeenkomst is opgebouwd uit 3 onderdelen. Na de opening worden de algemene uitgangspunten en voorwaarden van het project toegelicht. Vervolgens wordt er door de leverancier ingegaan op de techniek en het offertetraject. Als laatste bespreken we de financiële kant van het project. Na de toelichtingen is er uiteraard gelegenheid om vragen te stellen. De bijeenkomst duurt tot 21.30 uur.

Aanmelden

Wilt u de bijeenkomst bijwonen? U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar: duurzaam@gembest.nl met als onderwerp ‘Bijeenkomst de Groene Zone’. Als u op 7 juni niet aanwezig kunt zijn bij de informatiebijeenkomst in Best kunt u altijd aansluiten bij  een van de bijeenkomsten in de andere deelnemende gemeenten. Een overzicht van de bijeenkomsten is te vinden op www.degroenezone.nl.

Meer informatie

Meer informatie over het project kunt u vinden op de website www.degroenezone.nl. Vragen over de informatiebijeenkomst kunt u stellen aan mevrouw M. Nuys. Zij is bereikbaar via telefoonnummer 14 0499.