Wat vindt u van onze website?

  • Groene smiley (positief) Goed
  • Oranje smiley (neutraal) Matig
  • Rode smiley (negatief) Slecht

21 april: Opening zwembad De Dolfijn

Woensdag 18 april 2018

Zaterdag 21 april start het zwembadseizoen voor openluchtzwembad De Dolfijn. U kunt buiten zwemmen tot en met zondagĀ 26 augustus. Het zwembad opent iedere dag om 10.30 uur en sluit om 16.00 uur. Als de temperatuur 22 graden Celsius of hoger is, dan blijft het tot minimaal 18.00 uur open. Maatgevend is de digitale thermometer bij het zwembad om 13.00 uur. Twijfelt u of het zwembad open is? Neem dan contact op met het zwembad via 14 0499.

Zwemabonnement

Een zwemabonnement regelt u makkelijk online. Regelt u het abonnement toch liever aan de balie in het gemeentehuis? Dat kan alleen op afspraak.

Nieuwsarchief in RSS

Sluit het menu