Hoorzitting OCCB

Dinsdag 10 april 2018

Op maandag 16 april om 19.00 uur vindt er een hoorzitting plaats van de kamer Grondgebiedzaken van de Onafhankelijke Commissie voor de Behandeling van Bezwaarschriften. Het volgende bezwaarschrift wordt die avond behandeld:

• Het bezwaarschrift gericht tegen het besluit van burgemeester en wethouders d.d. 11 september 2017, waarbij besloten werd tot het verlenen van een vergunning drank- en horecawet aan horecabedrijf De Theetantes aan de Heuveleindseweg 6c te Best.

Meer informatie?

De hoorzitting is openbaar en vindt plaats in spreekkamer 2.45 van het gemeentehuis. Voor nadere informatie kunt u tussen 9.00 en 12.00 uur terecht bij mevrouw G. van Eck van Intern Advies, Juridische Zaken. Zij is bereikbaar via telefoonnummer (0499) 360216.