Wat vindt u van onze website?

  • Groene smiley (positief) Goed
  • Oranje smiley (neutraal) Matig
  • Rode smiley (negatief) Slecht

Geldige pas nodig bij Milieustraat

Dinsdag 10 april 2018

Wilt u grof afval afgeven bij de Milieustraat? Dan heeft u een geldige milieupas nodig. Deze heeft u eind 2017 ontvangen. De milieupas is te herkennen aan het logo Afval scheiden doen we goed, beter, best. Heeft u geen milieupas ontvangen? Neem dan contact op met de Servicedesk Afval via 0800-243 82 46 of ga naar www.afvalbest.nl.

Oude passen niet meer geldig

De afgelopen maanden zijn er met enige regelmaat bezoekers geweest die hun oude milieupas toonden. De eerste maanden van 2018 is coulance verleend. Vanaf 16 april 2018 accepteren de medewerkers van de Milieustraat de oude passen niet meer. Zonder geldige milieupas kunt u geen afval afgeven.

Nieuwsarchief in RSS

Sluit het menu