Wat vindt u van onze website?

  • Groene smiley (positief) Goed
  • Oranje smiley (neutraal) Matig
  • Rode smiley (negatief) Slecht

Werkzaamheden en afsluitingen 9 april

Donderdag 5 april 2018

Werkzaamheden NCB-weg en Terraweg

Aanstaande maandag 9 april 2018 gaat de aannemer verder met de werkzaamheden aan de NCB-weg en de Terraweg. Ze brengen dan het asfalt aan op de kruispunten en de fietsoversteken. Om dit op een veilige manier te doen, sluiten we beide wegen af.

Afsluitingen

De NCB-weg is op 9 april van 9.00 tot middernacht volledig afgesloten. U kunt omrijden via de Oude Rijksweg en de Sonseweg. De Decathlon en de Karwei zijn wel bereikbaar vanaf de Eindhovenseweg Zuid.

De werkzaamheden bij de fietsbrug op de Terraweg zijn kleiner. De weg blijft hier tot 20.00 uur open. Tot die tijd staan er wel verkeersregelaars ter hoogte van de fietsburg. Vanaf 20.00 uur sluiten we de Terraweg volledig af. Ook deze afsluiting duurt tot ongeveer middernacht. 

Reparatie asfalt Eindhovenseweg Zuid en Kanaaldijk

Op het kruispunt Oude Rijksweg - Eindhovenseweg Zuid – Willem de Zwijgerweg is een gat in het wegdek ontdekt. Dit is ook het geval op de fietsoversteek bij het kruispunt Eindhovenseweg Zuid - Kanaaldijk. Beide gaten worden op 9 april hersteld. Om dit op een veilige manier te doen, sluiten we beide locaties voor een korte periode af. 

Kruispunt Oude Rijksweg - Eindhovenseweg Zuid

Het kruispunt Oude Rijksweg - Eindhovenseweg Zuid - Willem de Zwijgerweg wordt tussen 20.00 en 23.00 uur vrijwel geheel afgesloten. Het is tijdens de werkzaamheden alleen mogelijk om:

  • vanaf de Oude Rijksweg rechtsaf de Willem de Zwijgerweg op te rijden;
  • vanaf de Eindhovenseweg Zuid rechtsaf de snelweg en rechtdoor de Oude Rijksweg op te rijden;
  • vanaf de snelweg alleen rechtsaf de Oude Rijksweg op te rijden.

Er komt die avond een omleidingsroute. We willen u vragen om dit kruispunt tijdens de werkzaamheden te vermijden. Ook Rijkswaterstaat is die avond aan het werk en sluit vanaf 22.00 de toerit naar Eindhoven af. Gaat of komt u via de A2? Neemt u dan de afslag Best-West.

Kruispunt Eindhovenseweg Zuid - Kanaaldijk

De Kanaaldijk wordt op maandag 9 april afgesloten tussen het kruispunt Eindhovenseweg Zuid en de Nijverheidsweg. De weg is afgesloten tussen 12.00 en 16.00 uur. Er komt voor zowel auto’s als fietsers een omleidingsroute.

Nieuwsarchief in RSS

Sluit het menu