Wat vindt u van onze website?

  • Groene smiley (positief) Goed
  • Oranje smiley (neutraal) Matig
  • Rode smiley (negatief) Slecht

1 april: paasfeest kinderboerderij Wilhelminapark

Dinsdag 27 maart 2018

Op eerste paasdag, zondag 1 april, van 13.00 tot 17.00 uur viert Kinderboerderij Wilhelminapark het paasfeest. Iedereen is van harte welkom aan de Prinses Beatrixlaan. Er is deze middag van alles te doen voor de kinderen: ze kunnen een kunstgeit melken, zelf ranja tappen bij een limonadeolifant, er is een springkussen en ze mogen natuurlijk met de konijntjes knuffelen in de knuffelhoek.
Voor volwassenen is er gratis koffie of thee. Uiteraard is de paashaas aanwezig om chocolade-eitjes uit te delen. De vrijwilligers van de kinderboerderij ontvangen u en zorgen ervoor dat het een onvergetelijke dag wordt.

Nieuwsarchief in RSS

Sluit het menu