Wat vindt u van onze website?

  • Groene smiley (positief) Goed
  • Oranje smiley (neutraal) Matig
  • Rode smiley (negatief) Slecht

Sluiting bedrijfspand in Best

Vrijdag 23 maart 2018

Op grond van de Gemeentewet, de Opiumwet en het handhavingsbeleid heeft de burgemeester het bedrijfspand aan de Oirschotseweg 68, gesloten voor een periode van 6 maanden. De sluiting ging in op 19 maart 2018 en blijft van kracht tot 19 september 2018.

Reden sluiting

Op 22 februari 2018 heeft de politie een hennepkwekerij aangetroffen in het pand met het adres  Oirschotseweg 68. In dit bedrijfspand is een Tandprothetische Praktijk gevestigd.

Tandartsenpraktijk wél geopend

Tandartsenpraktijk Best Smile heeft niets te maken met de aangetroffen kwekerij. Aan de buitenkant van het pand lijkt het alsof het één bedrijfspand is. Het gaat echter om twee afzonderlijke bedrijven met afzonderlijke adressen.
 

Nieuwsarchief in RSS

Sluit het menu