Stembureaus gemeente Best 21 maart

Woensdag 21 maart 2018

Op woensdag 21 maart zijn de gemeenteraadsverkiezingen en het referendum over de Wet op de inlichtingen- en veiligheidsdiensten (Wiv). Inmiddels heeft u uw stempassen hiervoor ontvangen. In Best hebben we veertien stembureaus. Op uw stempas staat het stembureau waarin u bent ingedeeld. Maar u mag zelf kiezen in welk stembureau u stemt. De stembureaus zijn op de dag van de verkiezingen geopend van 7.30 uur tot 21.00 uur.

Waar vindt u de stembureaus in Best?

• Gemeentehuis, Dorpsplein 2
  • Kindcentrum De Kiezel, Secretaris L. Jansenstraat 5
  • # Bestwijzer, Zonnewende 173
  • Basisschool De Klimboom, Paardenhei 1
  • Basisschool De Zevensprong, Haktol 1
  • Basisschool de Heydonck, Max de Bussustraat 8
  • Stichting Raindrops, Jan Pietersz. Coenstraat 40
  • Kindcentrum Platijn Koningin Emmalaan 25
  • # Sporthal Naestenbest Prinses Beatrixlaan 27
  • Basisschool De Paersacker Johannes Verleunstraat 29
  • Protestantse Kerk Koningin Julianaweg-Zuid 1
  • Basisschool St. Antonius Vlinderhei 14
  • Gemeenschapshuis Vlinderhei, Vlinderhei 16

# Zalencentrum Prinsenhof, Hoofdstraat 43

Stembureaus met het symbool # zijn goed toegankelijk voor kiezers met een lichamelijke
beperkingen. (De overige bureaus zijn met hulp van een derde wel toegankelijk, maar voldoen niet
geheel aan de strenge eisen die zijn gesteld)

Op https://waarismijnstemlokaal.nl/ ziet u de stembureaus op een kaartje en kunt u bekijken wat voor u het dichtstbijzijnde stembureau is.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de verkiezingen en het referendum op 21 maart. Op onze website leest u alle belangrijk informatie www.gemeentebest.nl/verkiezing.