Wat vindt u van onze website?

  • Groene smiley (positief) Goed
  • Oranje smiley (neutraal) Matig
  • Rode smiley (negatief) Slecht

Inloopbijeenkomst wijziging infrastructuur De Vleut

Dinsdag 13 maart 2018

Vanwege de ontwikkelingen in De Vleut verbeteren wij de bereikbaarheid van dit gebied. De kruising Ringweg-Koppelstraat-Hooiweg wordt vervangen door een rotonde. Daarnaast overwegen we nog andere verkeersmaatregelen, waaronder het afsluiten van de Kanterseveldenweg. Graag nodigen wij u uit voor een inloopbijeenkomst op 20 maart aanstaande om uw mening te horen over onderstaande onderwerpen.

Rotonde Ringweg – Koppelstraat - Hooiweg

In januari hebben wij omwonenden gevraagd op welke manier de Hooiweg aangesloten moet worden op de rotonde Ringweg – Koppelstraat – Hooiweg. Omwonenden hebben in meerderheid aangegeven dat zij willen dat de Hooiweg als (brom)fietspad aangesloten wordt op de rotonde. Het college heeft inmiddels daartoe besloten. Momenteel wordt de vormgeving van de rotonde en de omliggende fietsvoorzieningen, waaronder een fietspad langs dit stukje Ringweg, nader uitgewerkt. Tijdens de inloopbijeenkomst kunt u het ontwerp bekijken en ons aandachtspunten meegeven.

Afsluiten Kanterseveldenweg

Van een aantal omwonenden hebben wij vernomen dat zij graag willen dat de Kanterseveldenweg afgesloten wordt. Echter voordat we het proces tot afsluiting in gang zetten, willen we graag weten of dit voorstel gedragen wordt. Heeft u hier een mening over? Laat deze dan horen tijdens de inloopbijeenkomst.

Inloopbijeenkomst

We hopen dat u mee wilt denken over bovenstaande punten en in de gelegenheid bent om naar de inloopbijeenkomst te komen. De bijeenkomst vindt plaats op dinsdag 20 maart van 18.30 – 20.00 uur. De locatie is: buurthuis D’n Tip van buurtvereniging OVS, Steenovenseweg 1A. U kunt op elk gewenst moment binnenlopen.

Vragen?

Heeft u naar aanleiding van deze uitnodiging vragen? Of bent u niet in de gelegenheid om op 20 maart naar de inloopbijeenkomst te komen en wilt u toch graag uw mening kenbaar maken? In deze gevallen kunt u voor de rotonde contact opnemen met Jan Krijger, projectleider, j.krijger@gembest.nl. En voor de Kanterseveldenweg met Sandra Brouwers, verkeerskundige, s.brouwers@gembest.nl. Beiden zijn telefonisch bereikbaar via 14 0499.

Nieuwsarchief in RSS

Sluit het menu