Wat vindt u van onze website?

• Groene smiley (positief) Goed
  • Oranje smiley (neutraal) Matig
  • Rode smiley (negatief) Slecht

Aangetroffen afvalcontainer

Dinsdag 13 maart 2018

Aan de Marie Raymakersstraat ligt achter huisnummer 14 ligt een perceel gemeentegrond. Op 8 februari 2018 vonden we op dit perceel een caravan, een aanhangwagen en een blauwe afvalcontainer. In verband met werkzaamheden is het perceelĀ  ontruimd. De eigenaren van de caravanĀ  en de aanhangwagen zijn achterhaald door onze buitengewoon opsporingsambtenaren. Onderzoek naar wie de eigenaar van de afvalcontainer is, heeft niets opgeleverd. De gemeente heeft daarom besloten de afvalcontainer te beschouwen als een aangetroffen goed en de afvalcontainer af te voeren voor opslag.

Bent u de eigenaar?

De eigenaar van deze container kan zich, tot 13 weken na deze publicatie van dit bericht, melden bij de vakgroep handhaving van de gemeente. U kunt ons bereiken via telefoonnummer 14 0449. Mochten we binnen de genoemde periode geen melding ontvangen, vernietigen we het goed.