Wat vindt u van onze website?

• Groene smiley (positief) Goed
  • Oranje smiley (neutraal) Matig
  • Rode smiley (negatief) Slecht

Viering 200 jaar Best

Dinsdag 20 februari 2018

In 2019 is het 200 jaar geleden dat Best een onafhankelijke gemeente werd. Dit willen we groots vieren met alle Bestenaren, organisaties en ondernemers in Best. Wat maakt Best zo bijzonder? Het comité 200 jaar Best heeft de organisatie in handen. Binnen de volgende thema’s worden activiteiten georganiseerd: sport, onderwijs, industrialisatie,  cultuur en historie.

Denkt u mee?

Het comité wil graag samen met u nadenken over de invulling van de viering. Op donderdag 1 maart 2018 is er een bijeenkomst in de Burgerzaal van het gemeentehuis. Op deze avond kunt u uw ideeën per thema aangeven en delen met het comité 200 jaar Best en de andere aanwezigen. Vanaf 18.45 uur staat de koffie en thee voor u klaar. Om 19.00 uur start de avond, rond 21.00 uur verwachten we af te ronden. Aanmelden is niet nodig.