Wat vindt u van onze website?

• Groene smiley (positief) Goed
  • Oranje smiley (neutraal) Matig
  • Rode smiley (negatief) Slecht

Ontvangst sportkampioenen

Dinsdag 20 februari 2018

Het college van burgemeester en wethouders nodigt de sportkampioenen van 2017 (1e – 2e – 3e plaats) uit op het gemeentehuis om ze gezamenlijk tijdens een feestelijke bijeenkomst in het zonnetje te zetten. Deze bijeenkomst vindt in het voorjaar van 2018 plaats. Het gaat om mannen, vrouwen en kinderen die Nederlands-, Europees-, Wereld-, of Olympisch kampioen zijn geworden in een bepaalde sport, in de ruimste zin van het woord. Het gaat om professionele- en recreatieve sporters. Voorwaarde is wel dat de sportkampioen in Best woont.

Aanmelden

Bent u of kent u een sportkampioen uit 2017? Meld deze dan vóór 1 maart 2018 aan. Dit kan per e-mail: m.langenberg@gembest.nl of door middel van een brief, o.v.v. ‘Sportkampioenen 2017’: Gemeente Best – T.a.v. M. Langenberg, Antwoordnummer 6 – 5680 VB Best (geen postzegel nodig).

De sportkampioenen ontvangen op een later moment een uitnodiging voor de ontvangst door de wethouder Sport.