Wat vindt u van onze website?

• Groene smiley (positief) Goed
  • Oranje smiley (neutraal) Matig
  • Rode smiley (negatief) Slecht

Begeleider jeugdraad gezocht

Dinsdag 20 februari 2018

De jeugdraad van Best is op zoek naar een nieuwe begeleider.
Heeft u:

• Affiniteit met kinderen uit groep 7 en 8?
  • Betrokkenheid bij de gemeente Best?
  • Geen kind dat op dit moment lid is van de jeugdraad?

Dan bent u misschien wel degene die we zoeken!

Wat doet een begeleider?

U begeleidt de jeugdraadsleden bij het maken en uitwerken van ideeën, voorstellen en plannen. U bent de vraagbaak  voor de leden, hun leerkrachten en ouders en u bent aanwezig bij de bijeenkomsten van de jeugdraad. Als begeleider krijgt u geen vergoeding voor uw inzet. U mag wel gemaakte onkosten declareren. De gemeente zorgt dat de begeleiders en de leden verzekerd zijn. U moet een verklaring omtrent het gedrag kunnen overleggen. Jeugdraadsleden zitten maximaal twee jaar in de jeugdraad. Voor begeleiders is geen termijn gesteld.

Aanmelden

Op www.gemeentebest.nl/jeugdraad vindt u meer informatie over de jeugdraad. Heeft u interesse? Stuur dan vóór 1 maart 2018 een mail met uw motivatie en uw CV naar jeugdraad@gembest.nl. Na 1 maart maken we een selectie uit de kandidaten.