Regionaal zonnepanelenproject

Vrijdag 9 februari 2018

Wilt u graag zonnepanelen op uw eigen woning, maar heeft u nu niet de mogelijkheid om hierin te investeren? Dan is het Regionaal Zonnepanelenproject wellicht iets voor u!

Deelnemende gemeente

Wij zijnĀ een van de deelnemende gemeentes. Hierdoor is het voor u -als huiseigenaar in Best- mogelijk om op afbetaling zonnepanelen te kopen. Deze lening betaalt u dan in maximaal 15 jaar aan de gemeente terug. Het gaat om een vast bedrag per maand dat lager is dan de elektriciteitskosten die u bespaart met de zonnepanelen. U bespaart dus meer dan het bedrag dat u moet aflossen. De gemeente maakt afspraken met de leverancier voor het leveren, plaatsen en onderhouden van de panelen en het administratief afhandelen van de lening. Dit hoeft u dus niet allemaal meer zelf uit te zoeken.

Meer informatie

Het project start aan het eind van dit voorjaar. Dat is iets later dan eerder aangegeven. Naar verwachting vindt de informatieavond in mei plaats. Meer informatie is te vinden op de website: www.hoebespaarikenergie.info. Daar kunt u ook al uw interesse kenbaar maken.