Tips voor uw initiatief: Heeft u een leuk plan voor uw straat, buurt, wijk of misschien zelfs heel Best?

Vrijdag 26 januari 2018

U heeft een leuk plan voor uw straat, buurt, wijk of misschien zelfs heel Best. Maar wat nu? Hoe pak ik dat nu aan? Hoe kom ik aan geld en aan helpende handen? Waar vind ik informatie? We helpen u graag verder bij het uitwerken van een leuk initiatief. Samen met een aantal betrokken inwoners hebben we het een en ander op een rijtje gezet. Dit leest u op de pagina Tips voor uw initiatief. Hiermee geven we invulling aan één van de actiepunten uit Samen op ons Best.

Samen op ons Best

Samen op ons Best staat voor een andere manier van samenwerken tussen inwoners, ondernemers, organisaties en ambtenaren van de gemeente Best. Voor meer ruimte voor inwonersinitiatieven, en een andere rol voor de gemeente: als partner, faciliterend en verbindend. Voor lef tonen: de dingen anders (durven) doen en ons laten inspireren door vernieuwende opvattingen en best-practices. Gemeentelijke plannen zoveel mogelijk samen met inwoners en andere partners maken en uitvoeren, en werken aan wederzijds vertrouwen.

Samen zijn we namelijk op ons Best!