Wat vindt u van onze website?

• Groene smiley (positief) Goed
  • Oranje smiley (neutraal) Matig
  • Rode smiley (negatief) Slecht

Servicedesk Afval: het punt voor al uw vragen over afval

Maandag 15 januari 2018

Met de invoering van de nieuwe manier van afval inzamelen heeft de gemeente het inzamelen uitbesteed aan Baetsen. Om alle vragen en klachten te verwerken hebben zij een Servicedesk Afval ingesteld. Deze servicedesk is de klantenservice van de gemeente op het gebied van afval. Met alle vragen en klachten over het afval kunt u dus terecht bij de Servicedesk.

Eén punt voor al uw vragen over afval

Is uw emmer niet geleegd? Wilt u een nieuwe kliko aanvragen? Wat mag er wel of niet bij het GFT afval? Met deze en al uw andere vragen over afval kunt u terecht bij de Servicedesk Afval. Het is hét centrale punt voor al uw vragen over afval.

Bereikbaarheid

De Servicedesk Afval is bereikbaar via het gratis telefoonnummer 0800 243 8246. Op werkdagen zitten de medewerkers voor u klaar tussen 08.30 en 17.00 uur. Wilt u liever per e-mail contact? Stuur dan uw e-mail naar afval@gembest.nl. Op de website www.afvalbest.nl vindt u een contactformulier. Daarmee kunt u ook contact zoeken met de servicedesk. De verwerkingstijd van de Servicedesk is 3 dagen.