Wat vindt u van onze website?

  • Groene smiley (positief) Goed
  • Oranje smiley (neutraal) Matig
  • Rode smiley (negatief) Slecht

Inloopbijeenkomst rotonde Ringweg-Koppelstraat-Hooiweg

Maandag 15 januari 2018

Vanuit het project De Vleut realiseren we een rotonde op het kruispunt Ringweg ā€“ Koppelstraat ā€“ Hooiweg. Wij willen u graag laten zien hoe deze rotonde er uit kan zien. Belangrijk aandachtspunt daarbij is de vraag of de Hooiweg wel of niet op de rotonde aangesloten moet worden. U heeft daarbij een belangrijke stem.

17 januari tussen 19.00 en 20.30 uur

Om een antwoord op deze vraag te krijgen, organiseren we woensdag 17 januari een inloopbijeenkomst. Deze bijeenkomst vindt plaats in het buurthuis Dā€™n Tip van buurtvereniging OVS, Steenovenseweg 1A in Best. U kunt tussen 19.00 en 20.30 uur op ieder gewenst moment binnenlopen.

Nieuwsarchief in RSS

Sluit het menu