Informatiebijeenkomst mobiliteit op 29 januari

Maandag 15 januari 2018

Op 4 december 2017 is ‘Best Mobiel - De Bestse Mobiliteitsaanpak’ door de gemeenteraad vastgesteld. Nu zijn we bezig met het vervolg op deze visie, namelijk het opstellen van een Uitvoeringsprogramma. We nodigen u uit om hierover mee te denken.

Uitvoeringsprogramma

Het eerste concept van het Uitvoeringsprogramma is in de maak. Onze ideeën willen wij graag met u bespreken en daarom nodigen wij u uit voor een bijeenkomst op 29 januari. Tijdens deze bijeenkomst blikken we terug op het raadsbesluit en geven we inzicht in de opzet van het Uitvoeringsprogramma. We willen deze avond met u klankborden en van u horen of er nog andere aandachtspunten in Best zijn.

Bijeenkomst

De bijeenkomst vindt plaats op maandag 29 januari in het gemeentehuis, Dorpsplein 2. We starten om 19.30 uur en we verwachten rond 21.30 uur af te ronden. U bent welkom vanaf 19.00 uur voor een kop koffie of thee.
We vinden het fijn om vooraf te weten op hoeveel personen we kunnen rekenen. Wilt u erbij zijn? Stuur uiterlijk donderdag 25 januari een mail naar s.brouwers@gembest.nl.

Meer informatie

Wilt u ‘Best Mobiel - De Bestse Mobiliteitsaanpak’ nog eens doorlezen? Dan kunt u deze vinden via https://zoek.officielebekendmakingen.nl/.