Wat vindt u van onze website?

  • Groene smiley (positief) Goed
  • Oranje smiley (neutraal) Matig
  • Rode smiley (negatief) Slecht

Nieuwe tarieven Milieustraat

Dinsdag 9 januari 2018

Sinds 1 januari 2018 gelden de nieuwe tarieven voor de Milieustraat zoals de gemeenteraad die heeft vastgesteld. Er zijn twee categorie├źn afval, betaald en gratis. Het uitgangspunt is geweest dat inwoners van Best zelf hun afval zoveel mogelijk scheiden. Veel gesorteerd afval mogen inwoners gratis aanbieden bij de Milieustraat. Voor een aantal afvalstromen moet worden betaald. Het betreft hier afvalstromen waarvan de verwerkingskosten hoog zijn. Op www.afvalbest.nl/milieustraat vindt u alle informatie over gratis en betaalde afvalstomen. De milieustraat is gevestigd aan De Dieze 26 in Best

Nieuwsarchief in RSS

Sluit het menu