Wat vindt u van onze website?

  • Groene smiley (positief) Goed
  • Oranje smiley (neutraal) Matig
  • Rode smiley (negatief) Slecht

Wisseltrofee en Talent Award 2017

Dinsdag 2 januari 2018

Elk jaar tijdens de nieuwjaarsreceptie voor inwoners van de gemeente Best reikt het college de Wisseltrofee en de Talent Award uit.
De Wisseltrofee is een aanmoedigingsprijs om initiatieven uit het bedrijfsleven en van de inwoners in het zonnetje te zetten. De Talent Award, voorheen Junior Award, is een aanmoedigingsprijs voor een jeugdige inwoner uit Best. Hij of zij heeft een bijzondere prestatie geleverd en daarmee de gemeente Best landelijk of zelfs internationaal op de kaart gezet. De nieuwjaarsreceptie is dit jaar op zaterdag 6 januari van 11.00 tot 12.00 uur rondom de kiosk op het Dorpsplein.

Nieuwsarchief in RSS

Sluit het menu