Wat vindt u van onze website?

  • Groene smiley (positief) Goed
  • Oranje smiley (neutraal) Matig
  • Rode smiley (negatief) Slecht

Buurtbudget 2018: wat gaat u ermee doen?

Dinsdag 2 januari 2018

Ook in 2018 is weer buurtbudget beschikbaar. Voor het komende jaar een totaalbedrag van € 40.000,-. Heeft u een goed idee voor uw buurt of wijk en wilt u daarvoor in 2018 een financieel steuntje in de rug? Dien dan een aanvraag in.

Verdeling budget

Tot 1 mei 2018 is een bedrag per wijk gegarandeerd beschikbaar. Na 1 maart en 1 mei worden de aanvragen beoordeeld en besluiten genomen over toekenning. Na 1 mei worden de resterende bedragen samengevoegd. Van het restant kunnen bewoners van alle wijken van Best gebruikmaken.

Op onze Facebookpagina delen we voorbeelden van initiatieven die met het buurtbudget tot stand zijn gekomen. Houd onze pagina dus in de gaten om inspiratie op te doen.

Meer informatie

Op www.gemeentebest.nl/buurtbudget vindt u alle informatie over het buurtbudget. Daar staan ook de voorwaarden, een overzicht van de beschikbare bedragen per wijk  en het aanvraagformulier. Het ingevulde aanvraagformulier mailt u naar buurtbudget@wbo.nl of lever het in bij Bestwijzer.

Nieuwsarchief in RSS

Sluit het menu