Wat vindt u van onze website?

  • Groene smiley (positief) Goed
  • Oranje smiley (neutraal) Matig
  • Rode smiley (negatief) Slecht

Uitbreiding laadpalen elektrische auto's

Dinsdag 19 december 2017

We bevorderen elektrisch rijden door oplaadpalen voor elektrische auto’s in de openbare ruimte te plaatsen. Inmiddels staan er 13 laadpalen. Op de pagina E-laadpalen vindt u een overzicht van de locaties.

Nieuwe locaties

Een deel van de laadpalen staat op zogenaamde strategische locaties: plaatsen waar veel bezoekers komen die langere tijd parkeren. Omdat het aantal elektrische auto’s toeneemt, willen we op meer strategische locaties oplaadpalen plaatsen. Het gaat om de volgende locaties:

  • Wilhelminaplein
  • Sportlaan: parkeerplaats Best Voorruit/zwembad
  • Gildelaan: parkeerplaats atletiekbaan/tennisvelden

Het ontwerpverkeersbesluit ligt vanaf deze week ter inzage. Kijk op de pagina Openbare bekendmakingen.

Aanvragen laadpaal

In de wijken plaatsen we laadpalen op locaties waarvan bekend is dat er een eigenaar van een elektrische auto in de buurt woont. Schaft u ook een elektrische auto aan en heeft u geen eigen oprit? Dan is het mogelijk om ook een e-laadpaal aan te vragen. Een aanvraag kunt u indienen bij Nuon via een digitaal formulier. Kijk op de pagina E-laadpalen voor een link naar dit formulier en de voorwaarden.
 

Nieuwsarchief in RSS

Sluit het menu