Wat vindt u van onze website?

  • Groene smiley (positief) Goed
  • Oranje smiley (neutraal) Matig
  • Rode smiley (negatief) Slecht

Rioolrenovatie in de wijk Salderes

Dinsdag 19 december 2017

Uit de jaarlijkse rioolreiniging en inspectiewerkzaamheden is gebleken dat het rioolstelsel op enkele plaatsen gebreken vertoont. Er is sprake van scheurvorming, wortelingroei en lekkages. Het vervangen en/of herstel van het riool is noodzakelijk.

Duur werkzaamheden

In opdracht van de gemeente gaat RTT uit Sprang-Capelle de rioleringswerkzaamheden uitvoeren. De werkzaamheden starten, wanneer het weer het toelaat, op maandag 8 januari 2018. Volgens de planning zijn de werkzaamheden op 1 april 2018 afgerond.

Renovatiewerkzaamheden

In de wijk Salderes plaatsen we enkele deelkousen. Deze zijn vergelijkbaar met stands die soms geplaatst worden in de bloedvaten bij mensen. Ook worden op enkele plaatsen wortels uit het riool gefreesd. De werkzaamheden kunnen enige overlast veroorzaken, zoals tijdelijk meer vrachtwagenverkeer. 

Meer informatie

  • Heeft u vragen over de uitvoering van de werkzaamheden? Neem dan contact op met de projectleider van de aannemer, de heer R. Wassink. Hij is tijdens kantooruren bereikbaar op telefoonnummer 06 – 21290999.
  • Vragen over de geplande werkzaamheden kunt u stellen aan de heer S. Bruyninckx van de afdeling Beheer. U kunt hem bereiken via telefoonnummer 14 0499.

Nieuwsarchief in RSS

Sluit het menu