Wat vindt u van onze website?

  • Groene smiley (positief) Goed
  • Oranje smiley (neutraal) Matig
  • Rode smiley (negatief) Slecht

Installatie waarnemend burgemeester Ubachs

Maandag 11 december 2017

Maandag 4 december 2017 tijdens de raadsvergadering vond de installatie plaats van waarnemend burgemeester Hans Ubachs. Burgemeester Ubachs vervangt burgemeester van Aert tijdens zijn afwezigheid. Hij neemt daarbij dezelfde portefeuilles waar.

De raad bedankte ook waarnemend voorzitter van de raad Paul Gondrie voor zijn inzet. Daarnaast nam de raad in dezelfde vergadering afscheid van raadsadviseur/plaatsvervangend griffier Danielle Robijns. Maaike Mesdag-Blom werd geïnstalleerd als interim griffier.

Foto's raadsvergadering
Installatie Hans Ubachs Afscheid waarnemend voorzitter Paul Gondrie
Afscheid Daniëlle Robijns Installatie Maaike Mesdag-Blom

Nieuwsarchief in RSS

Sluit het menu