Wat vindt u van onze website?

  • Groene smiley (positief) Goed
  • Oranje smiley (neutraal) Matig
  • Rode smiley (negatief) Slecht

Samenwerkingsovereenkomst MFA Dijkstraten ontbonden

Dinsdag 28 november 2017

De gemeente en ‘thuis tekenden eerder dit jaar een samenwerkingsovereenkomst in het traject van de MFA Dijkstraten. Vanwege financiële redenen en de regelgeving vanuit de corporatiesector is deze samenwerkingsovereenkomst woensdag 22 november 2017 ontbonden. Beide partijen vinden het jammer dat ze dit project niet samen kunnen realiseren.

Projectplanning

In het project MFA Dijkstraten zitten een basisschool en kinderopvang, kindcentrum Platijn. Het ontbinden van de samenwerkingsovereenkomst betekent geen vertraging voor de projectplanning. De gemeente gaat op zoek naar een marktpartij die het kindcentrum in september 2019 kan opleveren.

Nieuwsarchief in RSS

Sluit het menu