Wat vindt u van onze website?

  • Groene smiley (positief) Goed
  • Oranje smiley (neutraal) Matig
  • Rode smiley (negatief) Slecht

Op 10 november Nazarethstraat weer open

Dinsdag 7 november 2017

De herinrichting van de Nazarethstraat nadert het einde. Op vrijdag 10 november gaat de Nazarethstraat open voor doorgaand verkeer. Daarmee wordt het centrum van Best weer optimaal bereikbaar. Op enkele plekken rondom het Raadhuisplein is de aannemer nog bezig met de laatste afrondende werkzaamheden.

Extra parkeerplaatsen

Door de herinrichting zijn in het centrum meer parkeerplaatsen gekomen. Aannemer Van de Wetering begint deze week aan het aanleggen van parkeerplaatsen bij het kerkhof, achter Kanidas. Dit betekent dat ook daar extra parkeerplaatsen komen. De werkzaamheden aan het Kerkhofpad duren tot het einde van het jaar. 

Nieuwsarchief in RSS

Sluit het menu