Wat vindt u van onze website?

  • Groene smiley (positief) Goed
  • Oranje smiley (neutraal) Matig
  • Rode smiley (negatief) Slecht

13 november: Hoorzitting OCBB

Dinsdag 7 november 2017

Op maandag 13 november 2017 om 19.00 uur vindt er een hoorzitting plaats van de kamer Grondgebiedzaken van de Onafhankelijke Commissie voor de Behandeling van Bezwaarschriften. Het volgende bezwaarschrift wordt die avond behandeld:

  • Het bezwaarschrift gericht tegen het besluit van burgemeester en wethouders d.d. 8 maart 2017, waarbij besloten werd tot het verlenen van diverse vergunningen en ontheffingen aan Pussy Lounge Wintercircus 2017 op het evenemententerrein bij Aquabest.

De hoorzitting is openbaar en vindt plaats in spreekkamer 2.45 van het gemeentehuis. Voor nadere informatie, kunt u tussen 9.00 en 12.00 uur terecht bij mevrouw G. van Eck van Intern Advies, Juridische Zaken. Zij is bereikbaar via telefoonnummer (0499) 360216.
 

Nieuwsarchief in RSS

Sluit het menu