Wat vindt u van onze website?

  • Groene smiley (positief) Goed
  • Oranje smiley (neutraal) Matig
  • Rode smiley (negatief) Slecht

Afvalkalender en Mijn Afvalwijzer app

Donderdag 2 november 2017

Sinds woensdag 1 november is de afvalkalender weer online te bekijken. Op de website www.afvalbest.nl kunt u makkelijk zien wanneer welk afval bij u wordt opgehaald.

Mijn Afvalwijzer

Naast de online afvalkalender werken we nu ook met de app Mijn AfvalWijzer. Deze app kunt u op uw mobiele telefoon installeren. U kunt dan op uw telefoon zien wanneer uw afval wordt opgehaald. Daarnaast geeft de app algemene informatie over het afval in Best.

Geen internet of mobiele telefoon?

Beschikt u niet over een internetverbinding of heeft  geen mobiele telefoon? Neemt u dan contact op met de servicedesk. Zij kunnen u helpen met al uw vragen over afval. De servicedesk is bereikbaar via het gratis telefoonnummer 0800 - 243 82 46.
 

Nieuwsarchief in RSS

Sluit het menu