Wat vindt u van onze website?

  • Groene smiley (positief) Goed
  • Oranje smiley (neutraal) Matig
  • Rode smiley (negatief) Slecht

Fase 3 Steegsche Velden bereikt hoogste punt

Dinsdag 24 oktober 2017

De bouw van 45 woningen in fase 3 in Steegsche Velden heeft zijn hoogste punt bereikt! Net zoals eerdere fasen van Steegsche Velden zijn ook nu de woningen in dorpse sfeer gerealiseerd. Er is gebouwd in een variatie van tweekappers, driekappers, rijwoningen, hoekwoningen en tussenwoningen.

Daarnaast is er een grote diversiteit tussen de woningblokken. Er staan namelijk geen 2 dezelfde blokken naast elkaar. Vanuit deze woningen is het centrum relatief dichtbij (1-1,5 km). Wandelen en recreëren kun je in het aangrenzende buitengebied en Het Groene Woud.

Foto Steegsche Velden
Foto: Michiel Wasmus Photography
 

Nieuwsarchief in RSS

Sluit het menu