Hoorzitting OCBB: maandag 23 oktober 2017

Dinsdag 17 oktober 2017

Op maandag 23 oktober 2017 om 19.00 uur vindt er een hoorzitting plaats van de kamer Grondgebiedzaken van de Onafhankelijke Commissie voor de Behandeling van Bezwaarschriften. De volgende bezwaarschriften worden die avond behandeld:

• Het bezwaarschrift gericht tegen het besluit van burgemeester en wethouders van 31 mei 2017, waarbij besloten werd tot het afwijzen van het verzoek om handhaving bij overtredingen van evenementen op recreatieterrein Aquabest.
  • Het bezwaarschrift gericht tegen het besluit van burgemeester en wethouders van 16 juni 2017, waarbij besloten werd tot het verlenen van een omgevingsvergunning voor het renoveren van de winkelruimte en daarbij het realiseren van een productieruimte ten behoeve van detailhandel op het adres Nieuwstraat 74 te Best.

De hoorzitting is openbaar en vindt plaats in spreekkamer 2.45 van het gemeentehuis. Voor nadere informatie, kunt u tussen 9.00 en 12.00 uur terecht bij mevrouw G. van Eck van Intern Advies, Juridische Zaken. Zij is bereikbaar via telefoonnummer 14 0499.