Werkzaamheden Herinrichting Nazarethstraat

Dinsdag 10 oktober 2017

Aannemer van de Wetering is begonnen met het laatste gedeelte van de Nazarethstraat. Dit betekent dat vanaf vrijdag 13 oktober het gedeelte vanaf de kruising Nazarethstraat/Raadhuisstraat tot aan de Molenstraat wordt afgesloten.

Illustratie werkzaamheden Nazarethstraat

Bereikbaarheid en parkeren

Bestwijzer, de huisarts en alle andere ondernemers zijn bereikbaar via de kant van de Sint-Odulphuskerk. U kunt parkeren op het parkeerterrein nabij Kanidas en bij de Kapel.

Overlast

Wij begrijpen dat u tijdens de reconstructie overlast kunt ervaren van de werkzaamheden. We proberen deze tot een minimum te beperken. Alle aanliggende bedrijven en aanwonenden zijn door de civiele aannemer van de Wetering over de werkzaamheden geïnformeerd.

Vragen

Heeft u vragen over de reconstructie van de Nazarethstraat?  Dan kunt u terecht bij Ruud Temme, projectleider gemeente Best via: info@gemeentebest.nl of telefoonnummer 14 0499.