Herinrichting Nazarethstraat

Maandag 2 oktober 2017

Maandag 2 oktober gaat een volgende fase in van de herinrichting van de Nazarethstraat. Aannemer van de Wetering voert de werkzaamheden uit.

Wat betekent het?

• Vanaf maandag 2 oktober is het kleine parkeerterrein achter de Albert Heijn niet meer bereikbaar vanaf de Nazarethstraat. Het parkeerterrein is bereikbaar via een tijdelijke toegang vanaf het grote parkeerterrein achter de Albert Heijn.
  • Woensdag 4 oktober sluit de kruising Nazarethstraat/Raadhuisstraat. Het parkeerterrein Archipel is bereikbaar via Molenstraat/Nazarethstraat. We heffen de eenrichtingsregeling tijdelijk op in de Nazarethstraat tot aan de Molenstraat. De maximaal toegestane snelheid is 15 km/uur.

Overlast

Wij begrijpen dat u tijdens de reconstructie overlast kunt ervaren van de werkzaamheden. We proberen deze tot een minimum te beperken. Alle aanliggende bedrijven en aanwonenden zijn door de civiele aannemer van de Wetering over de werkzaamheden geïnformeerd.

Vragen

Heeft u vragen over de reconstructie van de Nazarethstraat?  Dan kunt u terecht bij Ruud Temme, projectleider gemeente Best via: info@gemeentebest.nl of telefoonnummer 14 0499.