Wat vindt u van onze website?

  • Groene smiley (positief) Goed
  • Oranje smiley (neutraal) Matig
  • Rode smiley (negatief) Slecht

Toekomst van Best

Dinsdag 19 september 2017

Maandag 25 september vindt een openbare raadsessie plaats over de toekomst van Best. Deze raadssessie is een volgende stap in het traject ‘Bestuurlijke toekomst Best’. Tijdens deze sessie bespreekt de raad het concept rapport ‘Bestuurlijke toekomstvisie gemeente Best: Grootschaligheid en kleinschaligheid verbinden’. Aansluitend vindt op 9 oktober een raadsvergadering plaats waar dit onderwerp ter besluitvorming op de agenda staat.

Beide bijeenkomst vinden plaats in het gemeentehuis en zijn openbaar. Wilt u de informatie over het hele traject, inclusief het concept rapport, nalezen? Kijk dan op onze pagina Bestuurlijke toekomst Best.

Nieuwsarchief in RSS

Sluit het menu