Mantelzorgcompliment 2017 aanvragen

Dinsdag 19 september 2017

Mantelzorgers zijn onmisbaar in de samenleving. We hechten daarom ook veel waarde aan de mantelzorgers in de gemeente Best. Als mantelzorger kies je er niet voor om te gaan zorgen: het overkomt je, omdat je een emotionele band hebt met degene die zorg nodig heeft. Met het jaarlijkse mantelzorgcompliment willen wij onze waardering hiervoor laten zien. Het compliment wordt verstrekt in de vorm van VVV bonnen ter waarde van € 150,00.

Hoe kunt u het mantelzorgcompliment aanvragen?

U kunt het compliment aanvragen door het aanvraagformulier (PDF, 51.6 kB) volledig ingevuld en ondertekend vóór 29 september 2017 bij Bestwijzer af te geven of op te sturen naar:

Bestwijzer
t.a.v. Mantelzorgcompliment
Nazarethstraat 173
5683 AK  Best

Het aanvraagformulier kunt u vinden op de pagina Mantelzorgcompliment. Hier vindt u ook meer informatie over de regeling en hoe u in aanmerking komt voor het compliment. U kunt het aanvraagformulier ook afhalen bij Bestwijzer.

Wanneer wordt het mantelzorgcompliment uitgereikt?

Mantelzorgers die in aanmerking komen voor het mantelzorgcompliment ontvangen in november een uitnodiging voor de uitreiking van het mantelzorgcompliment.

Nieuwsarchief in RSS

Sluit het menu