Verwijdering voertuig en motorrijtuig

Maandag 11 september 2017

Op 27 juli 2017 werd door onze Buitengewoon Opsporingsambtenaar een Rode Toyota Starlet, voorzien van het kenteken JV-NZ-68, aangetroffen op een algemene parkeerplaats gehandicapten aan de Professor Titus Brandsmastraat. Bij controle bleek de eigenaar van dit voertuig te zijn overleden. Op dit moment is onduidelijk of er erven zijn of anderszins personen zijn die aanspraak kunnen maken op dit voertuig. Personen die denken aanspraak te kunnen maken op dit voertuig, verzoeken wij contact op te nemen met de gemeente Best.
Dit voertuig is op 04 september 2017 omstreeks 13.30 uur van de openbare weg verwijderd en wordt voor een periode van 13 weken opgeslagen. Na deze periode wordt het voertuig vernietigd.

Motorrijtuig

Op vrijdag 1 september 2017 werd door onze Buitengewoon Opsporingsambtenaar een zwarte BMW motor, type R75/5, niet voorzien van een kentekenplaat, aangetroffen op de Pater L.A. Bleysstraat naast het kerkhof. Deze motor was niet afgesloten. Op dit moment is het onduidelijk of er personen zijn die aanspraak kunnen maken op dit motorrijtuig. Als er personen zijn die denken aanspraak te kunnen maken op dit motorrijtuig verzoeken wij contact op te nemen met de gemeente Best.
Dit motorrijtuig is op 1 september 2017 omstreeks 12.00 uur voor zaakwaarneming van de openbare weg verwijderd en wordt voor een periode van 1 jaar opgeslagen.