Terugkoppeling mobiliteitsaanpak in Best

Maandag 11 september 2017

De gemeente Best werkt op dit moment aan een visie op het verkeer en de mobiliteit van Best. In deze visie worden de toekomstplannen voor het Bestse verkeer en vervoer vastgelegd. Om tot een gedragen visie te komen hebben we in april een bijeenkomst georganiseerd. Tijdens deze avond hebben we input gekregen.
We willen graag het concept resultaat aan u voorleggen. Daarom organiseren we op dinsdag 19 september een bijeenkomst.

Tijdens deze avond presenteren we de concept mobiliteitsaanpak. Uiteraard koppelen we dan ook terug wat we gedaan hebben met de punten die ingebracht zijn op 19 april.

U kunt vooraf kennis nemen van de concept Bestse mobiliteitsaanpak. Deze is te vinden via de link:
www.gemeentebest.nl/mobiliteitsaanpak (PDF, 685.6 kB)

Bijeenkomst
De bijeenkomst vindt plaats op dinsdag 19 september in het gemeentehuis (Raadhuisplein 1). Aanvang van de bijeenkomst is 19.30 uur en we verwachten rond 21.30 uur af te ronden. U bent welkom vanaf 19.00 uur voor een kop koffie of thee.

Wij vinden het fijn om vooraf te weten op hoeveel personen we kunnen rekenen. Stuur ons uiterlijk donderdag 14 september een e-mail als u erbij wilt zijn. Graag daarin ook het aantal personen vermelden. Deze e-mail kunt u sturen naar: s.brouwers@gembest.nl.