Wat vindt u van onze website?

  • Groene smiley (positief) Goed
  • Oranje smiley (neutraal) Matig
  • Rode smiley (negatief) Slecht

Autodelen is milieubewust, kostenbesparend en gemakkelijk

Maandag 11 september 2017

Hoe werkt het?
Een deelauto wordt gebruikt door meerdere personen. Bij het gebruik betaalt u alleen de kilometers. U zit dus niet vast aan hoge kosten voor het bezit van een auto, maar betaalt enkel voor de afstand die u rijdt. Indien u minder dan 15.000 kilometers per jaar rijdt, is autodelen een prima alternatief voor een eigen auto. Zonder omkijken naar afschrijving, onderhoud, reparaties, verzekering en wegenbelasting, toch lekker mobiel. Autodelen is bewust omgaan met de portemonnee én het milieu.

Bij genoeg interesse is Greenwheels bereidt om een deelauto in Best te plaatsen. Voor meer  informatie en rekenvoorbeelden kunt u de website van Greenwheels bekijken: www.greenwheels.nl.

Wat zijn de voordelen?
Deze vorm van autodelen helpt niet alleen in uw portemonnee, het heeft ook een positief effect op het milieu. Minder auto’s op straat betekent ook een prettigere woonomgeving met meer ruimte voor groen en speelgelegenheid.

Interesse?
Bent u geïnteresseerd? Laat het ons weten door een e-mail te sturen naar: duurzaam@gembest.nl. Zet in de mail uw naam en adres (in verband met de mogelijke locatie voor een deelauto).

 

Nieuwsarchief in RSS

Sluit het menu