Inloopavond Snelfietsroute ‘s-Hertogenbosch - Boxtel - Eindhoven

Dinsdag 29 augustus 2017

Provincie Noord-Brabant en de gemeenten ‘s-Hertogenbosch, Vught, Boxtel, Best en Eindhoven zijn bezig met een verkenning van de snelfietsroute van Den Bosch via Boxtel naar Eindhoven. Om te komen tot een goede afweging voor de beste route nodigen wij u uit voor een inloopavond.

Inloopavond op 12 september

U bent van harte welkom op 12 september tussen 18.30 en 20.30 uur in de Lidwinakerk (Raadhuisplein 209 in Best). De bijeenkomst heeft het karakter van een inloopavond. Hierdoor is het mogelijk om op het moment dat het u uitkomt tussen 18.30 en 20.30 uur langs te komen.

Gezamenlijk komen tot de beste route

De keuze voor de beste route hangt af van een aantal zaken, zoals een veilige fietsroute, goede inpassing en de uitvoerbaarheid. De gemeenten en provincie hebben de kennis uit de omgeving nodig om een nog betere keuze en onderbouwing voor de uiteindelijke route te maken. Het doel van de inloopbijeenkomst is te horen wat u belangrijk vindt en welke ideeën u heeft.

Welke routes beoordelen we?

In een eerder stadium zijn 3 routes onderzocht. We richten ons ook nu op deze 3 routes, te weten:

1. (Boxtel) Liempdseweg – Hokkelstraat – Wilg – Oude Rijksweg (Bosseweg – Eindhovenseweg) - Eindhovenseweg-Zuid (Eindhoven)
  2. (Boxtel) Liempdseweg – Spoorweglaan – stationsgebied – Stationsstraat – Sportlaan – De Dieze = De Maas – langs het spoor onder de A58 door (Eindhoven)
  3. (Boxtel) Liempdseweg – Spoorweglaan – Landbouwweg – Ringweg – Brem – Welschapspad (Slowlane) (Eindhoven)

Ook bijeenkomsten in Boxtel en Vught

Op 14 september houden we een inloopavond in Boxtel en op 18 september in Vught.